2013.11.12 07:14

A vak fiatalembert, Jánost, sokan ismerik Orosházán. Az ő kérését tesszük most közzé.

A vak fiatalembert, Jánost, sokan ismerik Orosházán. Az ő kérését tesszük most közzé. Aki tud, kérjük, segítsen.
"Hack János vagyok, Orosházán élek, Békés megyében.
Én egy vak fiatalember vagyok és ketten lakunk a vakvezető kutyusommal egy kis parasztházban, ami jelenleg is felújítás alatt van, mert sajnos nem volt bent a víz az ingatlanban, de azt már megcsináltattam nagy nehezen.
Jelenleg ott tartok, hogy nincsen fürdőszobám, mert még nincsen kialakítva, de az anyag egy része már meg van, nagyon nagy szükség lenne nekem a fürdőszobára, mert így vakon nem igazán jó melegíteni a vizet kályhán vagy gáztűzhelyen.
Ha valakinek esetleg elfekvőben lenne a fürdőszoba kialakításához szükséges dolgai, akkor az nagyon jó lenne. Nagyon nagy hasznát venném.
Például, bontott kisméretű tisztított tégla, tusolóhoz csaptelep zuhanyrózsával együtt, és nagyon nagy szükségem lenne egy működő villanybojlerre, amit nem felújítani kell, hanem lehet használni vagy 50 literes vagy 80 literes, mert csak így tudnám a meleg vizet előállítani, illetve mosogató fölé tehető falra szerelhető vízmelegítő, hogy ne kelljen mindig vizet melegíteni a mosogatáshoz, hanem a meleg víz a csapból is folyjon.
Továbbá ha valahol még lenne homok vagy sóder, vagy cement, azt is köszönettel fogadnám.
Ha valahol esetleg lenne tüzelő anyag (akár csak nagyon kis tételben), akkor annak nagy hasznát tudnám venni, mert sajnos kályhával tüzelek. Van egy kandalló, és abban tudok majd a télen tüzelni, tehát tüzelőanyag is nagyon jól jönne.
Nagyon nehéz egyedül így vakon élni és mindent magamnak megoldani ezért fordultam a csoporthoz.
Bármilyen nemű segítséget elfogadok, akár élelmiszer vagy tulajdonképpen bárminek nagyon nagy hasznát tudnám venni.
Legfeljebb postaköltséget tudok állni.
Nagyon kérném a csoportot vagy azt, aki olvassa ezt a levelet, hogy ne a csoportba írjon mert nagyon nehezen tudom elolvasni hanem inkább magánban írjon a hackjani@gmail.com email címre vagy keressen mobilon a 0670 60 22 520
Tudom, hogy sok mindent kérek, illetve sok mindenre lenne szükségem, de ha önök között/köztetek van olyan, akinek csak egy is van feleslegben a felsoroltak közül, akkor már az nagyon nagy segítség nekem.
Bárki felveheti velem a kapcsolatot, és akár eljöhet és megnézheti, hogy valós dolgokat állítok.
Várom segítő támogatásukat!
Köszönöm!
Tisztelettel: János."

—————

Vissza