2014.04.10 07:17

Blackbird - Városi feketerigók (Szabó Sándor Zsolt)

A Természet hangjai, városi feketerigók. (Madárhangok)
Debrecen belvárosában jártam és séta közben rögzítettem ezeket a felvételeket. A hangfelvételt 2014 március 2-án hajnali 4 órakor, a filmet 2014 április 8-án a délutáni órákban készítettem. A hangfelvétellel a lehetőségeimhez mérten a legjobb minőséget nyújtom. Nem szűrtem meg ezt azért, hogy a lehető legéletteljesebb hangzást adjam vissza a teljes hang-frekvenciatartományban. Ez így teljes, főleg a relaxáláshoz. (Persze így hallható némi technikai alapzaj is, de szerintem nem zavaró.) Hallani minden apró rezgést, a hajnali buszjáratokat és autókat, ami teljesen azt az érzetet adja, mintha valóban a belvárosi parkokban sétálnánk.
Ezt a kis filmet szeretném ajándékozni Mindenkinek, aki szereti a természetet, madarakat. Nyugtató hatású lehet otthon hallgatva, vagy akár munka közben is, amikor nincs lehetőségünk kapcsolatot teremteni a természettel. Nagyvárosokban élőknek különösen ajánlott „a napi robotolás után". Remélem, sokak tetszését el fogja nyerni, és szívesen megosztják ezt a videót is azokkal, akiket nagyon szeretnek, vagy akiknek segíteni akarnak vele pl. Facebook, Google plusz és számos blogon , internetes oldalakon. Szeretném látni, hogy nem hiábavalóan készítettem :) Talán ösztönzően hat majd rám melynek eredményeként készítek még sok-sok ilyen szépséget.

Szeretettel, Szabó Sándor Zsolt,
(vagy újabban) Sandor Relax :)

Nature Sounds - Blackbird. (Not Filtered, not manipulated!) Only natural sound, natural sound frequency. Only the love of nature. Relaxation, meditation. 10 minutes

—————

Vissza