2013.09.04 10:40

Egyszerű jótékonysági akció!

Fénykép: Székesfehérvár - SZEDRESKERTi ismerőseim - figyelem!Egyszerű jótékonysági akció!Aki egyetért a lenti felhívással, azt arra kérem, hogy tájékoztassa (itt az FB-n is és szóban is) szedreskerti ismerőseit, lakótársait – az édesanya nevében köszönöm! Egy beteg fiú, Márk, megsegítésére édesanyja kupakokat gyűjt.A szedreskerti lakónegyed végén lévő Coop áruház vezetőjének (Mészárosné Magdi) köszönhetően oda lehet vinni a megmosott műanyag kupakokat, onnan az édesanya elviszi majd. Aki ezen felül is tud segíteni valamiben, az konkrétumokért keresse meg vagy az édesanyát: https://www.facebook.com/aranka.sarkozyTöbbször bebizonyosodott, hogy jó ügy érdekében össze tudunk fogni – talán ez is annak minősül.

Andrea Helméczy megosztotta
Székesfehérvár - SZEDRESKERTi ismerőseim - figyelem!
Egyszerű jótékonysági akció!

Aki egyetért a lenti felhívással, azt arra kérem, hogy tájékoztassa (itt az FB-n is és szóban is) szedreskerti ismerőseit, lakótársait – az édesanya nevében köszönöm!

Egy beteg fiú, Márk, megsegítésére édesanyja kupakokat gyűjt.
A szedreskerti lakónegyed végén lévő Coop áruház vezetőjének (Mészárosné Magdi) köszönhetően oda lehet vinni a megmosott műanyag kupakokat, onnan az édesanya elviszi majd.

Aki ezen felül is tud segíteni valamiben, az konkrétumokért keresse meg vagy
az édesanyát: https://www.facebook.com/aranka.sarkozy

Többször bebizonyosodott, hogy jó ügy érdekében össze tudunk fogni – talán ez is annak minősül.
 
 
 
Balogh Erika:
Sziasztok!Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen kupak illetve műanyag flakkon (kivéve pet palack) gyűjtésben, mert Bencének és Szabolcsnak ez nagyon sokat jelent. A leadás helyéről a fiúk anyukájánál is lehet érdeklődni, Ági Oroszné . Köszönjük mindenkinek a segítséget! NYÍREGYHÁZÁN A BUZA TÉREN A CSÓRA CIPŐ BOLTBAN BE LEHET ADNI!!!
Sziasztok!Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen kupak illetve műanyag flakkon (kivéve pet palack) gyűjtésben, mert Bencének és Szabolcsnak ez nagyon sokat jelent. A leadás helyéről a fiúk anyukájánál is lehet érdeklődni, Ági Oroszné . Köszönjük mindenkinek a segítséget!
Fénykép: Sziasztok!Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen kupak illetve műanyag flakkon (kivéve pet palack) gyűjtésben, mert Bencének és Szabolcsnak ez nagyon sokat jelent. A leadás helyéről a fiúk anyukájánál is lehet érdeklődni, Ági Oroszné . Köszönjük mindenkinek a segítséget! NYÍREGYHÁZÁN A BUZA TÉREN A CSÓRA CIPŐ BOLTBAN BE LEHET ADNI!! MINDEN EGYES KUPAK SOKAT JELENT!!

 

—————

Vissza