2013.01.07 15:17

GOOGLE+ SEGÍTŐ SZERETET KÖZÖSSÉG

GOOGLE+ SEGÍTŐ SZERETET KÖZÖSSÉG

 
Lelki segítségnyújtás rászorulóknak. Mélyszegénységben élő embereknek, családok megsegítése. Ehhez támogatók, szponzorok felkutatása, közvetítése.
Családoknál feleslegessé vált hasznos holmik, tüzelőanyag, tartós élelmiszerek összegyűjtésének koordinálása, közvetítése az adományozók, és a rászorulók között.
 
A közösségbe olyan emberek jelentkezését várjuk, akik önmagukból adni szeretnének, és képesek is erre a feladatra. Beszélgetnének skypen, vagy csetelnének lelkileg összetört emberekkel.
Továbbá, olyan embereket keresek, akik kapcsolataik révén, vagy jó szervezési tehetségükkel támogatókat, szponzorokat keresnének, és megteremtenék a kapcsolatot támogatók, és rászorulók között.
A közösségbe jelentkezhetnek pozitív beállítottságú emberek is, akik olyan megosztásokat szoktak eszközölni, melyekből a lelkileg rászorulók meríteni tudnak, töltekezni képesek.
Akik nem a „nagy szomorú valóságot” osztják, hanem bizakodóan tekintenek a boldogabb jövő felé, és pozitív hozzáállásukkal segíteni tudnák az erre rászorulókat.
Szép képekkel, kellemes zenékkel, pozitív megerősítésekkel.

—————

Vissza