2013.03.07 08:21

Itt már csak az összefogás segíthet!

Itt már csak az összefogás segíthet!
 
Az alábbi kétségbeesett levelet a mai nap kaptam kézhez. A család, aki a segítségünket kérte Érden él. Tegnapi nap folyamán a TV2 is kint volt náluk forgatni.
 
Reméljük, kérésük meghallgatásra talál!

Tisztelt Főszerkesztő Asszony!
 
Végső elkeseredésemben szeretnék segítséget kérni önöktől. Nem is tudom hol kezdjem, én 37-éves vagyok, van egy súlyosan fogyatékos 18-éves lányom aki siket néma, értelmileg fogyatékos és mozgásában korlátozott. Van még egy 4 éves kislányom aki hálaistennek egészséges. 2012.Januárjában daganatos betegségben veszítettem el édesanyámat aki bennünket jelentősen támogatott. A halála után megörököltem a házat jelzáloghitellel amiben a mai napig is élünk. Sajnos idáig is megélhetési gondokkal küzdöttünk. Az én jövedelmem 75.000 forint ami a családi pótlék és az ápolási díj. Idén Január 17.-én került kórházba a párom,két életmentő műtéte volt mind ez 30 évesen. A második műtét után a 20-30%-ot adtak,hogy életben marad,a műtét során elkellet távolítani a vékonybélnek a 80%-át. Most 90 cm-es vékonybéllel kell élnie aminek a gyógyszeres kezelése meghaladja a havi 100.000 forintot. Ez mind ahhoz szükséges,hogy életben maradjon. Van olyan gyógyszer amit nem lehet Magyarországon kapni ezért külföldről kell beszerezni. Sajnos anyagi helyzetünk azt sem teszi lehetővé,hogy a gyógyszereit kifizessük,mellette speciális étrendre lenne szüksége amit nem tudunk biztosítani,mert a jövedelmünk nem haladja meg a 100.000 forintot. Így veszélyben van az élete,veszélyben van a ház amiben élünk és emellett ott van a súlyosan fogyatékos gyermekem. Ezért kérném az önök segítségét,hogy legalább életben maradjon a családunk és a páromnak a felépülését biztosítani tudjuk.
 
Jelenleg a specialista orvos azt mondta ha nem tudjuk kiváltani a gyógyszereket akkor a férjem meg fog halni.

Kérem segítsenek rajtunk,mert nincs kihez fordulnunk, már nagyon sok alapítványnál és nagyobb cégeknél is próbálkoztunk ezidáig sikertelenül. A tényeket orvosi dokumentációval tudjuk bizonyítani mind a két esetnél. A házon lévő hitel 800 000 forint amit jelen pillanatban nem tudunk fizetni ezért a bank képes elárverezni a fejünk felöl.

Az elérhetőségem: 06 30-9474-189, email cím: anita750623@freemail.hu.

Kérném mihamarabbi válaszukat,mert jelen pillanatban az életmentő gyógyszerek kiváltásával küzdünk.

A segítségüket és a megértésüket köszönjük.

Köszönettel:

Szűcs Anita és egy család aki küzd az életben maradásért és a megélhetésért.
 
Mély tisztelettel egy négy tagú család.

 

—————

Vissza