2013.09.30 16:29

"Kézben tartható" zenék - Szabó Sándor Zsolt

 Kedves Barátaim és Ismerőseim!
Szeretettel jelentem be, hogy megjelent az első 3 Audio-CD Set a zenéimből. Igaz, csak házilag készült néhány példányban.
Ez a 3 Audio-CD Set szerzői jogvédelem alatt nem áll, és nem csak otthoni lejátszásra engedélyezett. A szerzemény hanganyagának részeiről és egészéről másolatot készíteni teljességgel megengedett. A lemezek továbbítása és nyilvános helyen történő lejátszása, esetleg különböző videóanyagokhoz felhasználni és azokat videómegosztókra feltölteni, masszázshoz vagy egyéb stresszoldó alkalmazások kiegészítőjeként felhasználni, továbbá rádiókban és televíziókban egész nap ezeket  A felsorolt tevékenységek folytatásaJsugározni szintén megengedett.  SZERETETET vonhat maga után! (Ok és Okozat.) A karma törvénye mindenkire éppúgy érvényes. Minden leírás, információ és a hanghordozó anyagai, ami ennek a 3 Audió-CD Set-nek a részét képezi csak dekorációs-formaság és emlék, kizárólag a barátaimnak, ismerőseimnek, családtagjaimnak kedveskedve mindezekkel! Kereskedelmi, forgalmazói tevékenységet, illegális haszonszerzést nem folytatok ezekkel a termékekkel! (A szerző: Szabó Sándor Zsolt)
Az Audio-CD Set ára kizárólag az anyagköltséget (amiért én beszereztem darabját) illetve a postaköltséget fogja csak tartalmazni. Semmi más egyéb díjat. (Aki szeretné, annak a számla másolatát elküldöm, ahonnan rendeltem az anyagokat). A nyomtatás otthon végeztem, így az egységre jutó tinta árát nem tudom meghatározni, ezért ezt sem fogom bele rakni az árba. Úgy próbáltam létrehozni, hogy minőségben és árban is jó legyen mindenkinek. Nem sokkal kerül többe az egész, mint a postaköltség. Tartalmaz 3 CD-t a zeneszerzeményeimmel, egy külső és belső borítót, és egy hanglemez információt.
Ezeknek a zenéknek az elkészítésére a másfél év alatt, a szabadidőmnek szinte a teljes egészét fordítottam rá, hogy segítsem szebbé tenni az emberek életét. Remélem, nem hiába tettem.
Köszönöm, hogy vagytok és hallgatjátok!
Szeretettel: Szabó Sándor Zsolt
Egy kis megjegyzés azoknak, akik látogatóban vannak a csatornámon. Az egyik mesteremet szeretném többnyire idézni, aki szintén CD-t készített:
Az egyik legfontosabb életfeladatod, hogy megtanuld, hogy korlátozások nélküli légy. Mi vagyunk a forrása a saját jólétünknek. A bőség a Lét része. Ha elutasítod ezt a részt, a Létet is elutasítod. A Lét nem mondja meg neked, hogy szegény vagy korlátozott légy. Csak az egyes sötét érdekcsoportok akarják azt, hogy az légy. Ha hálás vagy mások szolgálataiért, akkor magadhoz fogod vonzani a bőséget is.
Ha jót cselekszel másokkal, megteremtjük a bőséget az életünk minden területén. Ha ellenkezőleg teszel, vagyis blokkolod ezt az energiaáramlást az életedben, akkor annak a következményét fogod megtapasztalni. Azért, hogy tudd, mit érzett a másik, akinek kellemetlenséget okoztál. Ez a karma, az ok és okozat törvénye.
MINDEN energia, amit érzékelsz a fizikai valóságban. A zene is egy energia. Lehet vele kellemes közérzetet biztosítani és az ellenkezőjét is. Használhatod az energiát spirituálisan is, hogy másoknak jó közérzetet teremts. A bőségnek mindenkire kellene áramolnia, ahogyan ez a Fény világában is van. Azért, hogy létre hozhassam a zenei CD-ket, fizetnem kellett annak a szolgáltatónak, aki az ezekhez szükséges eszközöket elküldte nekem. Szóval, megköszönöm a szolgáltatását, azért, hogy bőséget vonzzak magamhoz. Ez spirituális viselkedés. Ha valaki nem akarja kifizetni a számlát valaki másnak, ez azt mutatja, hogy nem értékeli mások fáradozását és elutasítja a fizikai valóságot.
Több mint 1 éve adom zenéimet ingyen, szeretettel és szintén ingyen a videókat melyek elkészítésére a szabadidőm nagyon nagy részét fordítottam, hogy segítsek az embereknek az életük szebbé tételében. Így teszünk itt a YouTube-on már valamennyien. Sokan összefogva, egymást segítve szeretettel, hogy létrehozzunk egy olyan közösséget, amellyel örömöt és példát mutathatunk mindenki számára. Egy igazi spirituális személynek kozmikus Szeretet van a szívében, ami a kisugárzásán is meglátszik. Vagy más szóval: Ha kozmikus Szeretetet érzel és adsz, a Szeretetet is megteremted (bevonzod) magadnak. Felhasználom a bőséget, hogy másoknak is teremtsek bőséget. Ezt csoport-tudatnak hívják. Gondoskodj mások jólétéről. És ha tenni akarunk valamit mások jólétéért, a Lét elküld neked mindent, hogy elérhesd ezt. A CD-im segédeszközök, hogy pozitív energiát teremtsek és jólétet, mind fizikailag, mind spirituálisan (lelkileg). (Alaje a plejádi)
Fordította: (Egy kedves, szeretetteljes, jószívű barát)

Béke legyen veled.

—————

Vissza