2013.02.12 11:10

NÁLUNK MINDEN NAP VALENTIN-NAP!

Mint tudjátok február 14.-én Valentin-nap lesz. Semmi különleges dolgot nem kell tennetek, mint amit egyébként is mindennap meg kellene tenni,  ki kellene mutatni az érzéseiteket szeretteitek, szerelmeitek felé. Ezzel nem vicceltem! Persze az előző kijelentés rám is vonatkozik. Sajnos én sem vagyok különb az átlagnál, tisztelet a kivételnek, akik úgy tudnak élni a mindennapokban, hogy SZERETNEK, és ezt nem rejtik véka alá.
Gondoljunk hát szeretteinkre legalább ezen a napon kiemelt módon, de azt javaslom, legyen ezután MINDEN NAP VALENTIN-NAP!!!
Összeköthetjük ezt a jó melegség érzést a tavasz várással is, melyben nagy segítségünkre lehet  zeneszerzőnk, Szabó Sándor Zsolt is, akinek a mottója még mindig ugyanaz: "A SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE"
Ha valaki elfelejtette volna tavaly óta, milyen is a tavasz, most átélheti előre, és még jobban vágyni fog rá!
Aki szereti a természetet, és alázattal leborul szépségei előtt, melyek Isten művei, annak hallani kell ezt a zenét, mely segít megérteni, hogy mennyire szeretnek minket "odafent", ha ilyen csodával ajándékoztak meg minket.
Szeressük hát egymást, és ezt a gyönyörű bolygót! Jutassuk el ennek a videónak a linkjét szeretteinkhez, rokonainkhoz, ismerőseinkhez, és minél több emberhez ezen a bolygón, hogy ők is részesei lehessenek a csodának!

 

 

"A szeretet a megoldás mindenre"

 

És még egy kellemes relax zene, szintén vadonatúj!

Szabó Sándor Zsolt szerzeménye

 

—————

Vissza