2013.08.08 16:59

SEGÍTSÉG KERESTETIK, SOS!!!!!!!!

Fürkész TündérLélek Magyar Harcos megosztotta Fürkész TündérLélek Magyar Harcos fényképét.

SEGÍTSÉG KERESTETIK, SOS!!!!!!!!
Nagyon kérek mindenkit, osszátok ezerrel (csoportokba is), hisz az nem kerül semmibe, és hátha ha többekhez eljut rövid időn belül, akkor elérkezhet olyanhoz is, aki tudna valamiféle segítséget nyújtani!

Egy nagyon jó barátom családjával együtt nagy bajban van!
Sajnos én is csak most tudtam meg. A hétvégén (2013. 08. első hétvégéje) utcára teszik őket 2 kisgyerekkel (6 személy összesen, mert van két felnőtt gyerekük is, akik ideiglenesen mennének velük)! A támogatást, amit eddig juttattak nekik a gyerekekhez, nem kapták meg. Másik olcsóbb albérletbe senki nem fogadta őket eddig, hiába kerestek helyet, mert hogy kisgyerekek vannak (? :o). Nem tudják, mi lesz. A család szegedi. Évek óta csak 4 órás állásokat kaptak, ha volt az is, mert annyira nincs munka, és az ezért kapott pénzből ma már képtelenség létezni, pláne egy teljes családnak! Az is csoda, hogy eddig valahogy meg bírták oldani, habár már volt költözködésük emiatt... Most pedig még lakni sem tudnak majd sehol??! Mi van veled, Magyarország???

Emberek, ne hagyjuk, hogy ide jussanak, ami a képen is látható!!!!!! Amennyiben ez megtörténne, úgy a gyermekeket is biztosan elvennék tőlük - ez egy szülő egyik rémálma! - Ez jár a rendes, becsületes, dolgos embernek, egy magyar családnak a 21. században????????

Bárki, ha bármiben tudna nekik segíteni, itt érdeklődhet: https://www.facebook.com/pages/Amit-nem-látsz-a-tv-ben/627822583913477?ref=ts&fref=ts, és ide írhat neki: szabadelme@gmail.com.
Ne a megosztás alá írjatok, mert azt nem látja!

---
1 hónap haladékot kaptak, addig maradhatnak még. Ez idő alatt muszáj találniuk egy másik albérletet!! Kérlek, segítsetek, ha más nem, egy megosztással! Még egyszer, a hely: Szeged. 6 főnek kell az albérlet, 4-nek tartósan (kettő ebből kisgyerek), és 2-nek pedig ideiglenesen kell a hely.

 

—————

Vissza