2013.06.05 08:28

SŰRGŐS KÖZÉRDEKŰ!!!

A Baranya megyéhez közeledő dunai árhullám elleni védekezéshez keres a katasztrófavédelem önkénteseket. Homokzsákok töltéséhez és pakolásához, valamint a védekezésben résztvevő személyek ellátásához keresünk jó fizikumú, segítőkész önkénteseket!

 

Várhatóan 2013. június 12. és június 16. között (szerdától vasárnapig) lesz szükség a segítségre. A jelentkezőknek 8-12 óra időtartamban kell majd helytállniuk a gátakon.

Amennyiben szeretne önkéntesnek jelentkezni, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, és jutassa el a baranya.titkarsag@katved.gov.hu elektronikus e-mail címre:

https://baranya.katasztrofavedelem.hu/cms_files/content_169134.docx

Vagy jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06/72-514-860.


Az adatlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az árvízi közérdekű önkéntes tevékenységgel kapcsolatban felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 

Segítségét előre is köszönjük!

Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

—————

Vissza


Fénykép: A Baranya megyéhez közeledő dunai árhullám elleni védekezéshez keres a katasztrófavédelem önkénteseket. Homokzsákok töltéséhez és pakolásához, valamint a védekezésben résztvevő személyek ellátásához keresünk jó fizikumú, segítőkész önkénteseket!Jelentkezzetek Ti is önkéntesnek!https://baranya.katasztrofavedelem.hu/index.php?subpage2=1&subpage1=1&subpage=1&contentId=169133(st)Fotó: Sóki Tamás