2013.08.12 08:01

Tudna valaki segíteni? - Helméczy Andrea üzenete Mindenkinek

Újra a segítségeteket szeretnénk kérni! Engedjétek meg, hogy közzétegyem ezt a két segélykérő levelet, melyekből sajnos naponta több tucat érkezik hozzánk. Ez is azt jelzi, hogy a helyzet sajnos nem hogy javulna, inkább romlik, és egyre többen szorulnak jóindulatú  embertársaik segítségére, akik maguk sem bővelkednek a javakban.
A legapróbb segítség is életeket menthet!
Íme a két levél, melyet Helméczy Andrea kapott a Szeretettel segítsünk egymásnak Facebook csoportban:
 •  
  •  
    

  •  

  •  

  Andrea Helméczy
   
  Szijártó Zsuzsanna segitséget szeretnék kérni, nagy problémám van. sajnos olyan a helyzetem, hogy igy is az ismerőseim látnak el élelemmel mivel nem telik rá, 57 éves rokk.nyugd.-vagyok.tiltják a nyugdijamat, mivel rezsihátralékos voltam és kilakoltattak. de most ott ahol lakom a rezsi kifizetése után nem marad csak 3000 ft-om egy hónapra élelemre. de elromlott a hűtőm és sajnos azt amit kapok élelmiszert a barátaimtól, hogy ne haljak éhen, nem tudom igy hova tenni, kérem aki tud segitsen egy kicsi de müködőképes hütővel. pécsi vagyok és kérem szépen aki tud segiteni az irjon. megköszönöm előre is.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Bencze Krisztina Sziasztok köszönöm ,hogy itt lehetek. Segítségre lenne szükségem, kérlek segíts ! 2 hónapja nem kapok gyest és családipotlékot mert másik számlaszámra kértem levelen keresztül most pedig hiánypotlás kérnek. Ezért nem folyósítanak még .Párom munkanélküli.Minden félretett pénzünket feléltük .Elsősorban élelmiszer, 4 pelenka, és még szükséges a gyermektápszer a kisfiam részére. Közeleg az iskola a kislányomnak semmit nem tudok venni ,nem tudom beiskoláztatni. Aki tud kérem segítsen !
   
  Kérjük, aki teheti segítsen!
  Elérhetőség a következő linken:  www.facebook.com/groups/478029458911079/
  Segítségüket előre is hálásan köszönjük!

   

   

 

—————

Vissza